Ο Φωκάς Γεώργιος είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στα Χανιά. Είναι απ΄όφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην διατροφική υποστήριξη αθλητών από το Barca Universitas και έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Precision Nutrition σχετικά με το nutrition coaching. Συνεχίζει την εκπαίδευσή του, στη διατροφική διαχείριση ασθενών με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου στο πανεπιστήμιο Monash της Αυστραλίας, καθώς επίσης παρακολουθώντας πλήθος επιστημονικών συνεδρίων. Άσκησε την πρακτική του στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στη διαχείριση παιδιατρικών κλινικών περιστατικών. Ασκήθηκε περαιτέρω, στη διαιτολογική μονάδα "Nutriscience" και στην εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου "Pallada Olive Oil". Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος διαιτολόγος και wellness coordinator στο χώρο ευεξίας "Kepos by Goco" του ξενοδοχείου "Daios Cove Luxury Resort & Villas" στην Κρήτη, ως εκπαιδευτής σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, ενώ συνεργάζεται με αθλητικά σωματεία και γυμναστήρια. Παράλληλα με το ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει διατροφικές υπηρεσίες κατ’ οίκον και μέσω online συνεδριών.