Η Γιαζιτζή Κατερίνα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Αιγάλεω. Έχει ανακηρυχθεί Διδάκτωρ του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου απέκτησε το πτυχίο Διατολογίας - Διατροφολογίας και επιπλέον έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη "Διατροφή και Δημόσια Υγεία". Επιπροσθέτως, εκπαιδεύτηκε στο πρόγραμμα "Πέρα από τα όρια της Δίαιτας" στο Κέντρο Ψυχολογικών Ερευνών (KΕ.Ψ.ΕΦ.). Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας και στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο", ενώ ακολούθως εργάστηκε ως Διαιτολόγος - Διατροφολόγος σε Φαρμακείο. Μέχρι και σήμερα, διατελεί Επιστημονική συνεργάτις και Διδάσκουσα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας σε διάφορα ερευνητικά έργα. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσής της, έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων διατροφής και διαιτολογίας. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει επίσης πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε διεθνώς έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Στο ιδιωτικό γραφείο της, αντιμετωπίζει περιστατικά παχυσαρκίας, μεταβολικού συνδρόμου, κλινικής διατροφής, σακχαρώδους διαβήτη, καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς και συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Επιπλέον, αναλαμβάνει παιδιά, εφήβους και γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.