Κλείσε ραντεβού

Dr. Γιαζιτζή Κατερίνα BSc, MSc, PhD

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Γιαζιτζή Κατερίνα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Αιγάλεω. Έχει ανακηρυχθεί Διδάκτωρ του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου απέκτησε το πτυχίο Διατολογίας - Διατροφολογίας και επιπλέον έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη "Διατροφή και Δημόσια Υγεία". Επιπροσθέτως, εκπαιδεύτηκε στο πρόγραμμα "Πέρα από τα όρια της Δίαιτας" στο Κέντρο Ψυχολογικών Ερευνών (KΕ.Ψ.ΕΦ.). Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας και στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο", ενώ ακολούθως εργάστηκε ως Διαιτολόγος - Διατροφολόγος σε Φαρμακείο. Μέχρι και σήμερα, διατελεί Επιστημονική συνεργάτις και Διδάσκουσα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας σε διάφορα ερευνητικά έργα. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσής της, έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων διατροφής και διαιτολογίας. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει επίσης πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε διεθνώς έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Στο ιδιωτικό γραφείο της, αντιμετωπίζει περιστατικά παχυσαρκίας, μεταβολικού συνδρόμου, κλινικής διατροφής, σακχαρώδους διαβήτη, καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς και συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Επιπλέον, αναλαμβάνει παιδιά, εφήβους και γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
  • Διδάκτωρ, Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2017 - 2021)
    βιογραφικό

Ιατρεία

  • Δημαρχείου 8, Αιγάλεω, Αττική

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου
+11

Παροχές

  • Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Aνέργους - Φοιτητές
  • Αναλαμβάνει περιστατικά παιδιών έως 12 ετών

Υπηρεσίες

Πρώτη επίσκεψη

50€

Απλή επίσκεψη

30€ - 50€

Διατροφή για εγκύους - θηλάζουσες

30€ - 50€

Διατροφή για παιδιά - εφήβους

30€ - 50€

Θεραπεία ζεύγους (couples nutritional intervention)

80€

Κλινική διατροφή

50€

Παχυσαρκία

30€ - 50€

Διατροφική συμπεριφορά

30€ - 50€

Δυσλιπιδαιμία

30€ - 50€

Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές

30€

Ευερέθιστο έντερο

30€ - 50€

Περιγεννητική περίοδος - Εγκυμοσύνη - Θηλασμός

30€ - 50€

Πολυκυστικές ωοθήκες

30€ - 50€

Σακχαρώδης διαβήτης

30€ - 50€
περισσότερες υπηρεσίες

Βιογραφικό

Σπουδές

  • Διδάκτωρ, Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2017 - 2021)
  • Μεταπτυχιακό στη "Διατροφή και Δημόσια Υγεία", Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2013 - 2015)
  • Πτυχίο Διατολογίας - Διατροφολογίας, Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2008 - 2012)
  • Εκπαίδευση στο πρόγραμμα "Πέρα από τα όρια της Δίαιτας", Κέντρο Ψυχολογικών Ερευνών (KΕ.Ψ.ΕΦ.) (2019)

Επαγγελματική εμπειρία

  • Ιδιωτικό γραφείο, Αιγάλεω (2021 - σήμερα)
  • Διδάσκουσα, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2024 - σήμερα)
  • Επιστημονική συνεργάτις, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (2014 - σήμερα)
  • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Φαρμακείο (2017)
  • Πρακτική άσκηση, Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο" (2011 - 2012)
  • Πρακτική άσκηση, Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας (2011 - 2012)
  • περισσότερα

Συμμετοχή σε συνέδρια

  • 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής - Διαιτολογίας & 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού, αναρτημένη ανακοίνωση με θέμα: "Εκτίμηση του τροφικού υπολείμματος πιάτου και της ικανοποίησης για τις υπηρεσίες σίτισης νοσηλευόμενων ασθενών", Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), Αθήνα (13 - 15/12/2019)
  • 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής - Διαιτολογίας & 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού, εισήγηση με θέμα: "Διατροφική ανάλυση τουριστικών πρωινών γευμάτων: ελληνικό παραδοσιακό vs συμβατικό πρωινό", Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), Αθήνα (24 - 26/11/2017)
  • 2η Διημερίδα, "Σύγχρονα θέματα διαιτολογίας και ορθή διαιτητική πρακτική", εισήγηση με θέμα: "Διατροφή προστιθέμενης αξίας στα συστατικά της μεσογειακής κουζίνας", Ένωση Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ), Αθήνα (27 - 28/5/2017)
  • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων, εισήγηση με θέμα: "Benchmarking between vegetable suppliers in Greece", Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.), Αθήνα (18 - 19/3/2017)
  • 1ο Συνέδριο Γαστρονομικού Τουρισμού, ανακοίνωση με θέμα: "Μαγειρεύοντας με έμπνευση τα πέντε στοιχεία του Αριστοτέλη. Μια προσπάθεια αναβίωσης της ελληνιστικής κουζίνας στη Χαλκιδική", UNESCO Πειραιώς και Νήσων & ΤΕΙ Αθήνας, Αθήνα (27/11/2016)
  • 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής - Διαιτολογίας & 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού, αναρτημένη ανακοίνωση με θέμα: "Αξιολόγηση ηλεκτρονικής εφαρμογής για τη διατροφική ενημέρωση σε χώρους μαζικής εστίασης", Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), Αθήνα (27 - 29/11/2015)
  • Διήμερο Συνέδριο, "Ημέρες Χημείας Τροφίμων", αναρτημένη ανακοίνωση με θέμα: "Βελτιστοποίηση των διεργασιών παραγωγής αποξηραμένων δαμάσκηνων", Ένωση Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ.), Αθήνα (26 - 27/11/2015)
  • περισσότερα

Δημοσιεύσεις

  • Giazitzi, Katerina & Chrysanthakopoulou, Vasiliki & Boskou, George. (2022). A Hypothetical Tavern Menu for the Evaluation of Calorie Selection through Menu Labelling. Foods. 11. 1-13. 10.3390/foods11111624. (2022)
  • Giazitzi, Katerina & Boskou, George. (2021). Developing a methodology to create nutritionally balanced meals. British Food Journal. ahead-of-print. ahead-of. 10.1108/BFJ-10-2020-0905. (2021)
  • Giazitzi, Katerina & oglou, Berkan & Boskou, George. (2021). Do ready-to-eat meals of Greek supermarkets need reformulation?. International Journal of Food Sciences and Nutrition. ahead-of-print. ahead-of. 10.1080/09637486.2021.2012645. (2021)
  • Giazitzi, Katerina & Boskou, George. (2021). Preferences for nutrition information in foodservice outlets among Greek consumers. Journal of Foodservice Business Research. 24. 1-16. 10.1080/15378020.2021.1924535. (2021)
  • Giazitzi, Katerina & Karathanos, Vaios & Boskou, George. (2020). Personalized Nutrition Recommendations in Food Services. 10.4018/978-1-7998-2390-2.ch006. (2020)
  • Me, E & Anderson, Rosie & Sofia, Orchardville & Fotis, & Larguesa, Eva & Rodrigues, João & Canossa, Ana & Catarina, Paula & Maria, & António, Diana & Aulinas, Montse & Miquel, Marta & Gironès, Núria & Giazitzi, Katerina & Boskou, George & Antonopoulou, Katerina & Costarelli, Vassiliki. (2019). Easy Cooking Cookbook for students with Mental Disabilities Athens 2019 Vocational Training Centre Margarita WRITERS: Vocational Training Centre Margarita, Greece. (2019)
  • Giazitzi, Katerina & Palisidis, George & Boskou, George & Costarelli, Vassiliki. (2019). Traditional Greek vs. conventional hotel breakfast: nutritional comparison. Nutrition & Food Science. 50. 711-723. 10.1108/NFS-04-2019-0137. (2019)
  • Champidi, Betty & Larguesa, Cristina & Triadó, Ester & Ramon, Fundació & Rodrigues, Eva & Boskou, George & Dias, João & Anderson, Julie & Antonopoulou, Katerina & Giazitzi, Katerina & Georgiou, Kostas & Mouka, Maria & Aulinas, Montse & Stevenson, Norma & Collins, Rosie & Karagouni, Sophia & Costarelli, Vassiliki. (2019). Trainer' s Manual Easy Cooking: Development of a Cookbook for Students with Mental Disabilities. (2019)
  • Champidi, Betty & Larguesa, Cristina & Triadó, Ester & Ramon, Fundació & Rodrigues, Eva & Boskou, George & Dias, João & Anderson, Julie & Antonopoulou, Katerina & Giazitzi, Katerina & Georgiou, Kostas & Mouka, Maria & Aulinas, Montse & Stevenson, Norma & Collins, Rosie & Karagouni, Sophia & Costarelli, Vassiliki. (2019). Easy-Cooking-Trainer-Manual-GR-LR.pdf. (2019)
  • Me, E & Anderson, Rosie & Sofia, Orchardville & Fotis, & Larguesa, Eva & Rodrigues, João & Canossa, Ana & Catarina, Paula & Maria, & António, Diana & Aulinas, Montse & Miquel, Marta & Gironès, Núria & Giazitzi, Katerina & Boskou, George & Antonopoulou, Katerina & Costarelli, Vassiliki. (2019). Easy-Cooking-Book_GR.pdf. (2019)
  • Souliotis, Andreas & Giazitzi, Katerina & Boskou, George. (2018). Food safety benchmarking between retail outlets in Greece. Benchmarking: An International Journal. 25. 00-00. 10.1108/BIJ-07-2017-0171. (2018)
  • Dimitriou, Maria & Giazitzi, Katerina & Stavridi, Evaggelia & Palisidis, George & Karathanos, Vaios & Boskou, George. (2017). Evaluation of an Electronic Application for Nutritional Information in Food Service Outlets: A Pilot mHealth Application. International Journal of Reliable and Quality E-Healthcare. 6. 46-58. 10.4018/IJRQEH.2017010104. (2017)
  • Giazitzi, Katerina & Παλησίδης, Γιώργος & Μπόσκου, Γεώργιος & Costarelli, Vassiliki. (2017). Διατροφική Ανάλυση Τουριστικών Πρωϊνών Γευμάτων: Ελληνικό Παραδοσιακό vs. Συμβατικό Πρωϊνό. (2017)
  • Souliotis, Andreas & Giazitzi, Katerina & Boskou, George. (2017). Benchmarking between vegetable suppliers in Greece. Benchmarking: An International Journal. 24. 00-00. 10.1108/BIJ-05-2016-0071. (2017)
  • Giazitzi, Katerina & Dimitriou, Maria & Stavridi, Evangelia & Palisidis, Georgios & Karathanos, Vaios & Boskou, George. (2016). Evaluation of nutritional application software for restaurants. Clinical Nutrition ESPEN. 13. e61. 10.1016/j.clnesp.2016.03.030. (2016)
  • Karathanos, Vaios & Palisidis, Georgios & Giazitzi, Katerina & Boskou, George. (2016). Nutritional application software for restaurants: the tool of customer satisfaction and behaviour. International Journal of Electronic Customer Relationship Management. 10. 198. 10.1504/IJECRM.2016.10003160. (2016)
  • Palisidis, Georgios & Giazitzi, Katerina & Karathanos, Vaios & Boskou, George. (2016). Nutritional application software for restaurants: The tool of customer satisfaction and behaviour. International Journal of Electronic Customer Relationship Management. 10. 198. 10.1504/IJECRM.2016.082197. (2016)
  • περισσότερα

Αξιολογήσεις

  • 5.0
    42 κριτικές
    Αποτελεσματική
    Έμπειρη
    Συνεπής
    Προσιτή