Η Γκίλη Κατερίνα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικά γραφεία στην Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά. Είναι πτυχιούχος Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις ''Νεότερες μέθοδοι & τεχνολογίες στην θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου της δόθηκε η ευκαιρία να αντιμετωπίσει πλήθος κλινικών περιστατικών τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Eπιπλέον, ολοκλήρωσε την πρακτική άσκηση του μεταπτυχιακού της τίτλου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ. Η κυρία Γκίλη αρθρογραφεί για το ελληνικό οικολογικό περιοδικό ΥΟΚΕ Τhe brand για θέματα διατροφής και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε ραδιόφωνο και σχολεία. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής και της υγείας μέσα από συνέδρια και σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει εξατομικευμένη διαιτολογική υποστήριξη για απώλεια - αύξηση - διατήρηση σωματικού βάρους, για την αντιμετώπιση σακχαρώδη διαβήτη, αθλητική διατροφή που απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν την βελτίωση, την αποκατάσταση και την επίτευξη των στόχων τους, με την διατροφή εγκύου και θηλάζουσας, διατροφή για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών καθώς και διατροφή για vegans.