Η Κιούση Κατερίνα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικά γραφεία στον Χολαργό και στην Παιανία. Αποφοίτησε από το τμήμα Διαιτολογίας - Διατροφολογίας του University of Surrey της Αγγλίας και ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση και Προώθηση Δημόσιας Υγείας στο King's College London. Μετέπειτα, απέκτησε Δίπλωμα Βασικής Κλινικής Πράξης και Διερεύνησης της Υγείας από τη Διεθνή Ακαδημία Διερεύνησης της Υγείας - Brookwood. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, πραγματοποίησε την πρακτική άσκησή της στην Κλινική Διαιτολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο", στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής "Σισμανόγλειο" και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο" Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Υπήρξε Επιστημονικά Υπεύθυνη στο Διαιτολογικό Κέντρο της Γενικής Κλινικής Δυτικής Αττικής "Βουγιουκλάκειο", ενώ μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Άθληση - Διατροφή" στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών και παράλληλα είναι εξωτερική συνεργάτις Οικοτροφείων, όπου σχεδιάζει τη διατροφή για αυτιστικά παιδιά και ασθενείς με ψυχικές ασθένειες. Στα πλαίσια της διαρκούς κατάρτισής της, είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) και έχει παρακολουθήσει επιστημονικά συνέδρια του τομέα της. Στο ιδιωτικό γραφείο της, παρέχει υποστήριξη και εξατομικευμένες παρεμβάσεις που βασίζονται στις διατροφικές ανάγκες του διαιτώμενου και αποσκοπούν στην πλήρη επίτευξη του τελικού στόχου.